-


Ingatlanpiaci hírek

Valóban az egyik legszexibb az ingatlanközvetítői munkakör? - 2018.10.03.Valóban az egyik legszexibb az ingatlanközvetítői munkakör? - 2018.10.03.

 

A Tinder nevű alkalmazás a modern kor társkeresője. A felhasználók jobbra vagy balra húzással dönthetik el, hogy tetszik egy illető, vagy sem. Ha a férfi és a nő kölcsönösen jobbra húzzák egymás profilját, akkor pedig megkezdődhet az ismerkedés.

A Tinder rangsorolta azokat a munkahelyeket, amelyek láttán a férfiak nagyobb valószínűséggel húzzák jobbra (tetszik) egy hölgy profilját. Az előző héten már bemutattuk, hogy a nők mely férfi szakmákat tartják a legvonzóbbnak (a rangsort ITT találja), most pedig bemutatjuk a listát a férfiak szemszögéből.

Ezen szerepel az „egyetemi hallgató” megnevezés, mint foglalkozás. Ez ugyan nem klasszikus értelemben vett munkahely, azonban a legtöbb közösségi oldalon az egyetemi hallgatót is meg lehet nevezni foglalkozásként, így ez is ott van a Tinder listáján.

Forrás: http://www.origo.hu/gazdasag/20180910-a-15-legszexibb-noi-allas-a-ferfiak-szerint.html

Ami tény, Szombathelyen is rengeteg hölgy dolgozik hosszú évek óta ingatlanosként. Nem feltétlen azért, mert a férfiak szemében ez szexi lenne, bár az is tény több kolléga is a munkának köszönhetően találta meg élete párját. Persze ez véletlen is lehet... :)

Ugyanakkor fontos, hogy nem társkereső vagyunk és ez egy komoly szakma, ahol férfiak és nők egyaránt megtalálják számításukat. Ha érdekel a munka olvass tovább oldalunkon, ismerj meg minket és jelentkezz!

 

 


Vissza az előző oldalra!
- Magyar